× Ειδοποίηση Covid-19: Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκληθεί από τον COVID-19, τα τεχνικά χαρακτηριστικά & οι φωτογραφίες των ποδηλάτων είναι ενδεικτικά και υπόκεινται σε αλλαγές

Τα Ballistic Bikes δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και διατέθηκαν στο κοινό για πρώτη φορά το 2002, έκτοτε συνεχίζουν να εξελίσονται κάθε χρόνο τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά ωστε να διαθέτουν άρτια ποδήλατα για ολοκληρωμένες ποδηλατικές εμπερίες. Η σωστή σχέση ποιότητας και τιμής όπως και η μακροχρόνια εμπειρία είναι τα βασικά στοιχεία της συνεχούς ανάπτυξης.

Η εταιρία που κατασκευάζει τα ποδήλατα με το εμπορικό σήμα Ballistic bikes είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 1955 στην πόλη της Ξάνθης, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του δικύκλου και από τότε έχει καταφέρει να γίνει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρίες στο χώρο. Το 1970 μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. Έχοντας καθολική παραγωγή ποδηλάτων τη δεκαετία του 1980 απέκτησε εξαίρετη τεχνογνωσία και μοναδική εμπειρία και από το 1992 συναρμολογεί ποδήλατα όλων των ειδών με πλήρη γκάμα η οποία ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες.

Διαθέτοντάς ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών μπορείτε να βρείτε τα Ballistic bikes σε όλη την Ελλάδα και οι συνεργάτες μας είναι εκέι ώστε να σας εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε αφορά το ποδηλάτο σας τόσο πριν όσο και μετά την αγορά του ποδηλάτου σας.